Får håret att växa snabbare?

Börjar bli allt mer sugen på att testa ricinolja! Det ska göra så att håret växer snabbar. På en månad växer håret ca 1 cm  normalt, om du masserar in oljan 1-2 gr/veckan och låter det sitta i 1h och sedan skölj ut med shampoo, så ska håret växa hela 4-5 cm på en månad! Har sett flera för/efter bilder och folk har sagt att det är sjukt bra, så varför inte testa? Det kostar ingenting heller, bara ca 50 kr så har du den. Finns på vanliga apotek. För oljan är egentligen inte till får håret utan används som laxeringsmedel.

Då var det måndag

Förlåt för den sämsta uppdateringen igår, var och tävlade hela dagen så bloggen hann jag inte med då!
Nu är det iaf måndag och det känns lite sådär halv surt... Har bara pluggat en massa idag. Imorgon blir det träning men på onsdag är det "year level day" på skolan, en dag där man ska göra massa saker med klassen. Vi ska typ göra egna tryck på tröjor? Haha låter ändå rätt kul så ska göra snobben på en stor t-shirt och ha som sov-tröja. haha!
Sen är det nationella provet i svenska nästa vecka! Känner mig sjukt otaggad till det och jag vet inte vad. Usch.
Känner att jag bara kommer med massa negativt nu. Får hoppas på att jag är mer possetiv imorgon då?
Hatar bildlösa inlägg så slänger in en bild på mina fina. Louise och Sofia från i sommras, bästa <3

Ljus

gif maker
H-E-L-L-O
Fotade en del med Louise igår. Först vatten som tillsist blev ljusbilder. Gjorde sedan bilderna till en animation som ni ser ovan. Idag måste jag in till stan eller något för att köpa lite saker till imorgon, ska tävla då!

Style by Tyra

image description
image description
Igår var jag,Hedvig,Julia och Louise på "Style by Tyras" grand opening för den nya butiken. Vi stog 3h och köade men det var lätt värt det! Skulle köpt en bikini men den fanns inte i min storlek men den kommer ut på webben snart så det är bra! Tyra var sjukt trevlig, affären var jätte gullig och man fick fina goodiebags, haha.
Idag var det studie dag,sjukt najs!

Fika med dom fina

image description
Idag drog jag Hedvig,Louise,Siri och Julia och fikade och sedan vidare till ett öppet hus. Mysigt!
Har inte bloggat så bra men jag ska fixa ny header bild i helgen och blogga mera.
Imorgon drar vi in till stan vid "Style by Tyras" butiköppnande. Puss

Behind the scenes

image description

Fåglar genom fönstret




CANON EOS 1000D + CANON EF 70-200 USM
Imorse ställde jag mig i köket och fotade fåglar genom fönstret. Blev helt ok bilder,lite brusiga pga glaset.
Jag har bara redigerat bilderna snabbt i Camera raw och beskurit dom något.



Statestiken och planer

Var det någon som länkade mig igår eller något? Min statestik höjdes en del nämligen och lite kommentarer kom in också. Härligt!
image description
Nu känner jag att jag ska börja ta tag i saker som jag gått och funderat lite smått på.
Kan inte säga så mycket med det är olika saker. Ledtrådar Modell, eget företag,större blogg och photoshop. (alla fyra ord är fyra separata saker) Kan ni gissa vad jag pratar om? Blir ni lite nyfikna nu? Är iallafall sjukt taggad, nu kör vi!

Babe

image description
Bild från igår. Gårdagens outfit : Odd molly blus,vila jeans, hunters.
Ska in till stan idag och träffa lite folk.

Taco bar

image description
Igår drog jag och Louise in till stan. Käkade på taco bar och drog vidare till ett öppet hus på ett gymnasium. Det var riktigt bra!

Melissa Horn

Låten vi ska ha på musiken

Öppet hus

image description
image description
Böckerna vi läser i svenska och engelska just nu.
(boken med grisen på handlar inte om grisar, haha. Handlar om kriget mellan Ryssland,Tyskland osv.
Idag var det skola och sen hem snabbt för att åka på öppet hus med Louise och Elias, träffade Alexandra på stället. Var gymnasiet rätt för mig? Njaa tror inte det.

Outfit

image description
Rosa skjorta från Gant - Mörkblå kabelstickad tröja från Hollister - Svarta jeans från Vila

Cykla i snö?

Jag och Sofia idag i skolan.
Idag snöade det rätt mycket när jag skulle till skolan, var redan försenad så jag behövde cykla dit för att komma i tid. Såg inte ett piss och höll på att ramla hela tiden, halt som fan... Nu måste jag plugga och sedan blir det käk. Hörs senare!

Visste ni att...

(Ni som böjer era ögonfransar). Vattenfast maskara gör att böjningen håller bättre? Jag böjer mina och använder "Volume million lashes" från L´oreal Paris. Funkar prima!


Bastu

Igår var jag och simmade med Louise, sen bastade vi ganska länge. Sägs att det ska vara bra för hela kroppen. Hud samt hår. Sen gör det att man blir avslappnad och så. Riktigt skönt var det. På sportlovet ska jag åka till Norge ( Trysil) . Där har vi bastu och pool på "hotellet"  vilket är sjukt bra. Det blir ingen riktig skidsemester utan bastu!
Imorgon är det skola, måste gå och välja något jag ska ha på mig imorgon!
+

New york city

Bilder tagna från när jag var i New york

Hos Louise

image description
Hur söt är han inte? Kommer och myser hela tiden , mysis!
Är hos Louise just nu och vi ska fixa med ett bild projekt som vi har fått, skojjskojj!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar

"Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma"
Jag har en väldigt bred musik smak eller vad man ska säga, gillar inte en specifik sorts musik utan lite av varje. Som denhär låten, något i den som får den att bli bra. Texten. När låten ändå är inne på vänner. Allting är så himla bra nu, har världens finaste vänner runt mig som betyder så sjukt mycket!

För mycket

Innan Hollister fanns i Sverige var det rätt roligt att komma med något plagg där ifrån, det var ju inte så många andra som hade det. Sen kom det till stockholm men man märkte inte av det så jätte mycket, eller jo alla gick och köpte men det kändes ändå inte som om det kryllade av människor ändast iklädda det märket. Nu känns det som om det gått överstyr, folk jämför det med H&M , vilket typ är sant . Bara att Hollister har en logga på alla sina plagg. Jag tycker nästan det är pinsamt att gå med Hollister plagg för alla gör det,verkligen alla! Det är inte som typ Ralph lauren för där är det ändå en okej mängd som har det. Jag kommer såklart inte sluta använda mina plagg för det, då är man ju inte bara liite bortskämd! Tur att jag inte köpte så många ända, när jag var i New york köpte jag mest AF. Känns lite tråkigt att Hollister kommit till Sverige och att det nu är så uttjatat.

Min dag i bilder

Var somsagt barnvakt idag. Fick testa på "Just dance 3 " till wii, det var fett roligt, haha!
Nu ska jag fixa inför morgondagen, skola igen. Juste shorts bilden är uppe i hela 1437 notes!!!!!

Rosa Gant

Var på NK med Louise i förrgår. Köpte en rosa tröja från Gant.
Idag ska jag vara barnvakt till två jätte söta tjejer, grymt!

Lite coolt?

Alexandra ringde mig imorse och sa att många hade rebloggat min bild på ett par lee shorts från i sommras. Jag har ett account på tumblr som heter www.photohouse.tumblr.com . Där lägger jag upp mina egna bilder bara för att ha dom någon stanns, använder det nästan aldrig. Iaf nu visade det sig att någon hade rebloggat den från Alexandras tumblr och sedan hade den bara kommit som en ström och nu har hela 761 personer rebloggat min bild! Antalet ökar också varje gång jag kollar. Undra vad det slutar på? Lite coolt?

RSS 2.0